Условия за ползване на сайта

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Общи Условия за ползване 1. ОБЩИ УСЛОВИЯ
  Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "ЦВЕТНО" Пловдив (наричан по-долу https://cvetno-plovdiv.com или Магазин Цветно Пловдив) от една страна и потребителите на електонния магазин ЦВЕТНО Пловдив, намиращи се на домейн https://cvetno-plovdiv.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на https://cvetno-plovdiv.com, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".

  2. РЕГИСТРАЦИЯ
  За да направите поръчка, е необходимо да дадете точни данни, пазарувайки като гост.

  Потребителят е длъжен да предостави пълни, верни и точни данни и да посочи задължително актуален телефон за връзка, адрес и трите си имена.

  При липса на актуален телефон, адрес и трите имена на Получателя,  ЦВЕТНО Пловдив https://cvetno-plovdiv.com няма осъществи доставката на направената поръчка.

  3. ГАРАНЦИЯ НА СТОКИТЕ
  Всички стоки в  ЦВЕТНО Пловдив https://cvetno-plovdiv.com са нови и са ръчно изработени уникати от  ЦВЕТНО Пловдив.

  Ние спазваме условията на  ЗЗП /закона за защита на потребителите/.

  4. ПОРЪЧКА ЗА ЗАКУПУВАНЕ
  Процедурата за извършване на поръчка е стандартна и преминава през следните етапи:
  4.1. Разглеждане на моделите. Потребителят избира продукт, който желае да поръча.


  4.2. Натиска се бутон "Купувам" и този продукт ще се появи в пазарската кошница.


  4.3. Отваря се Пазарската кошница

  След като влезете в пазарската кошница можете да промените количеството на избраната стока или да я изтриете от кошницата в случай, че искате да се откажете от нея.


  4.4. Приключване на поръчката.

  Артикулите, избрани в пазарската кошница все още не са поръчани.

Когато сте готови с избора си и всичко, което желаете да поръчате, е в пазарската кошница, трябва да приключите поръчката. В празното поле можете да впишете друг Куриер, Различен от Еконт Експрес.

4.5. Идентификация – Вашите данни

Отваря се нов прозорец, в който потребителят трябва да се идентифицира. 

Ако не сте регистриран потребител, поставяте отметка върху радиобутона „Гост” и въвеждате Вашите данни. Полетата със звездичка са задължителни за попълване.

След идентифициране ще преминете през 4 стъпки, изписани на екрана – Адрес на доставка, Метод на доставка, Метод на плащане и Приключване на поръчката.

След приключване на поръчката, ще получите телефонно обаждане за потвърждение на поръчката.


 1. 5. ЦЕНИ
  Всички цени на артикулите в  ЦВЕТНО Пловдив са в български лева. Обявените цени за артикулите са крайни цени и важат за деня на поръчката.

  В цената на продуктите не е включена сумата за доставка.Цената на доставката е индивидуална и зависи от закупените продукти и локацията, на която трябва да бъдат доставени..


  6. УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ
  Плащането по направената поръчка се извършва:

  с наложен платеж – за България. В България поръчката са заплаща на Куриерската фирма, която ще Ви я достави.


  7. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

  Срокът на доставката започва да тече веднага след потвърждаване на поръчката в телефонен разговор /за България/ .

  При поръчка на модификация на модела срокът се уговаря допълнително/но не се увеличава с повече от 2 дни/ 
  Стоките, поръчани от електронния магазин , се доставят до адреса, указан при заявката - домашен или до офис на куриерската служба.
  В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от закупените продукти и локацията, на която трябва да бъдат доставени.

  Винаги купувача заплаща допълнително цената за доставка на фирмата куриер, тя е независим фактор от услугите на магазина. ЦВЕТНО Пловдив не носи отговорност за цената и срока на доставките.

  В рамките на България доставките се извършват за 1 работен ден.

 1. ОТКАЗ И РЕКЛАМАЦИЯ
  Върнати и заменени могат да бъдат всички стоки, с изключение на тези, изработени по индивидуално зададени от клиента параметри.

  Отказ или корекция на поръчка
  В случай, че клиентът желае да откаже или корегира направена вече поръчка, някой от продуктите в нея, или да замени даден продукт, трябва да се обади по телефона до 24 часа след направената поръчка възможно най-бързо, за да уведоми доставчика  ЦВЕТНО Пловдив. Необходимо е клиентът да съобщи номера на своята поръчка, за която иска корекция.


  Имате право да върнете стока и ни да възстановим сумата, която сте заплатили до 24 часа от момента на получаването на доставката. Връщането на стоката е за сметка на купувача. Заедно със стоката следва да върнете касовата бележка и фактурата, която сте получили.
  9. ОТГОВОРНОСТИ

  При липса на възможност да бъде осигурен желания артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, клиентът ще бъде информиран от  ЦВЕТНО Пловдив чрез телефонен разговор, като при възможност на клиента ще бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени).

  10. ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ
  Неприкосновеност на личните данни
   ЦВЕТНО Пловдив приема сериозно защитата на личната информация на своите клиенти. При поръчка на продукти от нашия Онлайн магазин ЦВЕТНО Пловдив се изискват лични данни за доставка- колкото по-грамотно и подробно са попълнени те, толкова по-сигурно е, че Вие ни давате Вашата гаранция за сериозност, на която ще отговорим със същото. ЦВЕТНО Пловдив полага всички усилия за опазване неприкосновеността на личните данни, които ще ни станат известни в случаите когато попълвате и предоставяте информация на този сайт.  ЦВЕТНО Пловдив не отдава и не продава никаква информация, въведена в нашия сайт на трети лица под какъвто и да е предлог. Никаква част от тази информация, включително e-mail адресите на потребителите няма да бъде използвана за рекламни кампании под каквато и да е форма.  


Потребителя няма право да използва чужда лична информация( т.е име,чужд адрес, e-mail ) с цел умишлена злоупотреба. Всеки един потребител, който извърши такова деяние ще бъде санкциониран с цялата строгост на Българското Законодателство.11. ОГРАНИЧЕНИЯ
Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от информацията на сайта https://cvetno-plovdiv.com с изключение на ограниченията, касаещи авторско право – модели, техники, технологии, визии.
Потребителите на сайта https://cvetno-plovdiv.com нямат право да копират, разпространяват или ползват картини, снимки или видео от сайта, без изрично писмено разрешение на https://cvetno-plovdiv.com.
Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват действия, нарушаващи правата на трети лица.


12. ДРУГИ
 ЦВЕТНО Пловдив има право да променя или обновява по всяко време сайта https://cvetno-plovdiv.com и неговото съдържание, включително и настоящите Общи Условия.


Цветовете на стоките, показани в сайта https://cvetno-plovdiv.com зависят от настройките на Вашия монитор.13. АВТОРСКИ ПРАВА

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички снимки и видеоматериали, публикувани в сайта, са собственост на https://cvetno-plovdiv.com ,освен ако изрично е посочено друго. Използването на каквито и да е материали, публикувани в сайта, е наказуемо.Имитация на моделите или елемянти от тях – също. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Всеки уважаваш себе си автор трябва да уважава труда и вдъхновението на другите и да не ги копира или модифицира идеите им.БЛАГОДАРИМ ВИ,ЧЕ СТЕ ТУК!

Пожелаваме Ви приятно пазаруване! For All customers who shop from countries outside of Bulgaria  Translate SITE